Ons doel,

is leerlingen kennis laten maken met duurzame energie, leerlingen meer energie en milieu bewust maken, kennis laten maken met de bijbehorende beroepen. Wij willen de kennis en vaardigheden van de leerlingen verbreden.

 

Met ons project  "Global City"  willen wij de leerlingen enthousiast maken op het niveau die bij de leerling past en aansluit bij de belevingswereld van de leerling. Leren moet leuk zijn!

 

Wij willen dat scholen op een betaalbare manier gebruik kunnen maken van ons project "Global City"! Wij willen dat scholen direct al gebruik kunnen maken van ons project in de vorm zoals het nu is. Wij staan volledig achter het concept en opbouw van dit project waar een geweldige doelstelling achter ligt. Het is aan de scholen om dit door te ontwikkelen in de vorm die bij hun past. Wij hebben de basis en rode draad van het project zo gemaakt dat er de gelegenheid is voor eigen inbreng van zowel docent als leerling, aangezien iedere docent graag ook zelf iets wil toevoegen aan zijn lessen, deze mogelijkheid bieden wij in ons project. Verder kunnen er binnen dit project meerdere vakgroepen de verbinding met elkaar gaan zoeken om binnen dit project samen te gaan werken.

 

Graag vertellen wij hier meer over tijdens onze workshop/presentatie die te reserveren is via de volgende link.